сряда, 19 октомври 2011 г.

Р.Овч. прави любовницата си общинска съветничка

Скандалният бивш министър Румен Овчаров върти любов с младата социалистка Гергана Алексова. 32- годишната дама от пет години топли завивките на депутата от БСП. Овчаров пък с удоволствие се радва на младата си любовница и не се притеснява, че е по- малка от дъщеря му.

 Благодарение на връзката си с бившия министър на предишните избори Гергана Алексова влиза в общината от листата на БСП. Името на социалистката неизменно присъства в списъка на „червените” общински съветници и за предстоящия вот на 23 октомври.
Откакто е любовница на Р.Овч., Алексова бързо- бързо се изкачи в партийната йерархия. Бившият енергиен министър толкова е хлътнал по младото си гадже, че е готов да й сваля звезди от небето. Необичайно дълго се е задържала Гергана като метреса на Овчаров. Обикновено на втората година си сменя любовницата, но Алексова умело му е завъртяла главата, шушукат в партията. Съпругата на Румен Овчаров от години вече не му държи сметка на изневерите. Единственото условие, за да си трае, е прелюбодеецът да пълни семейните банкови сметки, че и правнуците да са осигурени.
Апетитите на младата стръвница Гергана Алексова обаче вече са доста големи. Любовницата на Овчаров започна да отклонява средства от семейното богатство, което стресна съпругата и дъщерята на червения депутат. Двете са се активизирали, за да секнат мераците на любовницата да посяга към авоарите им.
За Румен Овчаров се говори, че оглавява енергийната мафия у нас.

Източнник: Скандално

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More