вторник, 18 октомври 2011 г.

Стоян Стоянов - Златния се опитва да насили момиче в дискотека

 2.10.2011г.
Шокиращи кадри от публичен опит за изнасилване на Стоян Стоянов – Златния предоставиха на вестник “Всеки ден” сътрудници на журналистката Люба Кулезич от предаването й “Насреща Люба Кулезич” по ТV7.
Именитата журналистка е получила скандален видеоматериал от моден конкурс в столично чалга заведение, организиран от опасния сводник и педофил Стоян Златния, но дълго време не можеше да вземе решение дали да излъчи видеото заради ранния час на предаването си – сутрешните часове в неделя. В крайна сметка Кулезич оповести, че ще покаже клипа в ранната сутрин, за да видят зрителите с очите си истинското лице на един изрод.
Гнусните и потресаващи кадри са заснети преди около година, по време на моден конкурс, на който водеща е била Петя Велкова. Тогава, пред очите на стотици клиенти, 63-годишното нищожество Стоян Златния налазва участнички и гостенки на конкурса. Модното шоу обаче се превръща в публична педофилска оргия заради мъртво пияния и дрогиран урод Стоян Стоянов. Миризливецът пуска ръце върху повечето момичета, а накрая опитва силово да съблече и изнасили една от девойките в сепарето си.
Потресаващото е, че никой от охраната на заведението не се намесва, за да спаси младата дама от изверга, даже напротив – оркестърът дъни чалга в чест на сводника педофил, а диджеят го поздравява по уредбата. „Тези кадри са достатъчни, за да вкарат задълго в затвора нищожеството! Видно е как момичето се съпротивлява, но агресивният и дрогиран тип насилствено опитва да осъществи интимна близост с нея. Преди това Стоян Златния атакува и други момичета. Пъхаше им банкноти в пазвите, а едно младо момиче си отиде разплакано, когато изродът я хвана за ръката и й обяви: „Ела да ми духаш в кенефа!” спомня си агресивното поведение на сводника педофил 17-годишна ученичка, присъствала на гнусната сцена.
Стоян Стоянов–Златния бе арестуван във вторник по обвинение, че склонява към проституция непълнолетни момичета, афиширайки се като моден шеф и организатор на конкурси. Години наред уродливият простак вилнееше из София и публично обявяваше, че спи с млади гаджета, макар да е женен и да има четири деца. „Жена ми знае, че чукам момиченца, ама си трае, щото иначе ще гладува!”, без свян се биеше в гърдите вонящият псевдо тарикат.
Засега прокуратурата спестява на медиите подробности от разследването си срещу педофил №1 на София нито пък съобщават имената на десетките му жертви, които са подали жалби в полицията срещу него. Разследването срещу Стоян Златния е тръгнало, след като столична учителка, майка на 13-годишно момиче, е сезирало органите на реда, че татуираният урунгел преследва дъщеря й.
Родителката се уплашила за детето си, когато 63-годишният бандюга започнал да звъни по телефона на момичето в ранните часове на нощта и да я кани на купон. Гнусният Стоян Стоянов предлагал по 50-100 лева на непълнолетните, за да спят с него, а след това ги пускал на свои приятели.
Скандалното видео ще бъде излъчено тази неделя в предаването „Насреща Люба Кулезич” по ТV 7, което започва точно в 9 сутринта.




Източник: Всеки ден

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More