Това ли е образът на българската майка?

Експозицията „Ре-продукция” хвърли в смут посетителите. Скандалната "арт" - експозиция се гаври с чистите представи, на малкто останали нормални Българи - за майчинство, родителска грижа, семейство.

Д-р Стоян Атев погуби 3 бебета в нетрезво състояние

Според проверката на Районната здравна инспекция, огласена преди дни, д-р Атев е действал под въздействието на алкохол и е имал "неадекватно и непрофесионално" поведение.

Надзирател в затвор раздава алкохол и дрога

34-годишен служител от охраната на Софийския затвор е задържан вчера, съобщи МВР при специализираната полицейска операция.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип

Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“.

Травестит е новият "Мистър София"

23-годишният Мартин Иванов - мистър София, се чувства като жена, а се преоблича като травестит.

петък, 2 април 2010 г.

Цигани обесиха куче и то с ... Българското знаме...

Поредната гавра с куче в нашата страна! Този път обаче не става въпрос само за насилствено умъртвяване на куче, нещо повече – животното е обесено на българския трибагреник, пише „Правда”. Това се случило в близост до Пазарджик, където в един от ромските квартали, петима цигани решили да се „позабавляват” убивайки по особено жесток начин четириногото същество. Кученцето е било обесено на мост над магистралата за София.


Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More