Това ли е образът на българската майка?

Експозицията „Ре-продукция” хвърли в смут посетителите. Скандалната "арт" - експозиция се гаври с чистите представи, на малкто останали нормални Българи - за майчинство, родителска грижа, семейство.

Д-р Стоян Атев погуби 3 бебета в нетрезво състояние

Според проверката на Районната здравна инспекция, огласена преди дни, д-р Атев е действал под въздействието на алкохол и е имал "неадекватно и непрофесионално" поведение.

Надзирател в затвор раздава алкохол и дрога

34-годишен служител от охраната на Софийския затвор е задържан вчера, съобщи МВР при специализираната полицейска операция.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип

Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“.

Травестит е новият "Мистър София"

23-годишният Мартин Иванов - мистър София, се чувства като жена, а се преоблича като травестит.

събота, 20 август 2011 г.

Николета Лозанова обслужвала сексуално богат циганин

Николета Лозанова или по известна като “най-голямата курветина на България” е дала на циганин да се навре между краката й.
Мнозина ще кажат няма начин. Сега – да, но ще споменем една малка подробност, че това се случва преди време, още преди да стане толкова нашумяла.
Историята с черния, но за сметка на това фрашкан с пари, циганин се развива тъкмо, след като спечелила конкурса на сп.”Плейбой”. Тогава богаташа я пожелал за държанка, която да изпълнява и най-болните му перверзни фантазии.

Естествено тя се съгласила, тъй като сумата, която й предлагал била наистина колосална, а за нея едното спане с циганин не представлявало ни най-малък проблем.
Пловдивчанката и без това го правела с този и онзи, какво ще й попречи и за пореден да седне на “инструмента”. Преди да стане звезда изтръшкала всичко по-известни младежи като за тази цел доста пъти се вихрели оргии по тоалетните в дискотеките, а тя разбира се била в центъра на купона, лашкана и блъскана на пода или пък надупена над тоалетната, докато главата и не задрънчи в тоалетното казанче.
Очевидци дори си спомнят за курвенските изпълнения на Николета през онзи период на покачващата й се… слава.
“В Пловдив всички знаят за похожденията на Николета. Докато още беше никоя, участваше в оргии в тоалетни и дискотеки. Не стига, че изръшка половината заможни момчета, но и преспа дори с доста гнусни типове. За нея всичко е пари”, споделят запознати.

Други клюки  сочат, че Николата, по-известна с прякора си "Курволета", била спала с мафиоти на които бившия й - Жоро Главата дължал пари от хазарт,  като по този начин покрила дълга му. Преди време се разпространи и слуха, че мутри, които имали зъб на Жор я хванали в столично кино и изнасилили в тоалетната, но посредата на оргия се спрели, отвратени от нея, тъй като  установили, че тя се кефи и издава звуци на задоволство, явно възбудена от оргията.

Източник: Клюки.бг, Клюката и др.

Племенникът на Петър Стоянов на съд за пробита матка

Докато оперирал докторът перфорирал и тънкото черво
 
Двама доктори от частна болница в Пловдив отиват на съд заради смъртта на 77-годишна пловдивчанка. 
 
Единият от медиците е заловеният в началото на юни с хероин д-р Борис Кузманов, който е племенник на съпругата на синия президент Петър Стоянов-Антонина, пише „Телеграф”.

Драмата за Елена и съпруга й, която завършила с фатален край започва още през септември 2009 година. Тя постъпва в болницата за операция при д-р Кузманов със силни болки.

Хирургът установил, че по предната стена на матката има два полипа и извършил пробно откъсване на част от единия. Поради невнимание докторът пробил предната част на матката и перфорирал тънкото й черво, се казва в обвинителния акт на прокуратурата.

Междувременно в болницата жената развила перитонит, който пък довел до заразяване на кръвта й и до сепсис. По време на разследването е установено, че смъртта на жертвата е заради забавено и неправилно лечение, като е в пряка връзка с пробива на матката и тънкото черво и последващия след това отказ на белия дроб.

Източник: БЛИЦ

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More