четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Арабаджиеви и Стайкови сродяват децата и милионите си

Дъщерята на топхотелиерите Маринела и Ветко Арабаджиеви и сина на алкохолния бос Миньо Стайков ще се оженят в навечерието на Коледа.

Александра Арабаджиева и Стайко Стайков се познават от една година, макар бащите им да са стари приятели. Миньо Стайков е император на алкохолния бизнес у нас, а семейство Арабаджиеви са сочени за хотелиери №1 в България.
Преди да станат двойка,

милионерските наследници са имали доста перипетии в любовта.

Алекс имаше 2-годишна връзка на приливи и отливи с вратаря на “Твенте” и българския национален отбор Ники Михайлов. Двамата вдигнаха новогодишна наздравица в курорта Пампорово, но в първите дни на януари 2011 г. футболистът призна, че романсът им вече е история и в бъдеще ще поддържат отношения, но само като приятели. Тогава Михайлов разкри, че макар и да се вижда с изоставената от Божинов Алисия, още тъжи и по бившето си гадже Александра. “До момента тя е най-хубавото нещо, което съм имал в живота си... Няколко пъти се събирахме и разделяхме, а за това до голяма степен

вината е моя”,

признава футболния плейбой. В началото на връзката им през 2009 г. вратарят дори планираше брак с красивата жокейка. Той твърдеше, че в нея вижда всички качества, които иска да притежава бъдещата му съпруга. Той обаче не издържа теста и Алекс му би дузпата.

Името на бъдещия младоженец Стайко Стайков пък беше замесено в побоя на манекенката Деси Зидарова, с която живя на семейни начала близо година. След кървавия екшън с бухалки и винкели, прокуратурата поиска проверка на разговорите му по мобилния телефон заради факта, че

инцидентът се случил само две седмици след раздялата им.

Припомняме, че на 28 ноември 2009 година красавицата бе зверски пребита с бухалки от маскирани. Зидарова бе настанена във Втора травматология на "Пирогов" със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб. Милионерският син беше сред разпитаните от служителите на МВР. Впоследствие разследването за побоя над манекенката бе прекратено, а извършителите останаха неразкрити.

Името на Стайко е свързано и с още един побой над манекенка.

Става въпрос за Руми Пеева - съпруга на бившия футболист на „Левски" Джон Ингълс. Преди да тръгне с Деси Зидарова, Стайко и тя са неразделни. Седмици след като скъса с нея, синът на алкохолният бос й нанася публичен побой в „Син Сити" пред очите на стотици клиенти. Свидетели на срамната сцена си спомнят, че във въпросната нощ милионерският наследник влетял в чалга заведението с десетина души охрана и се насочил към ВИП сепаретата. Там фокусирал Руми Пеева, която се забавлявала с две приятелки. Стайко седнал на тяхната маса, но само след минута започнал да налага бившата си приятелка с юмруци. Охраната в „Син Сити" веднага се намесила, но Руми Пеева напуснала нощния клуб с разкървавено лице.

Приятелки на Деси пък разказаха, че преди да се разделят, богатият й приятел я е пазел като рохко яйце с трима бодигардове.

Близки до семействата се надяват, че покрай хубавата Алекс Стайко ще се кротне и ще тушира славата си на побойник.

Сватбеното парти на милионерските наследници ще се състои в тузарския хотел "Роял Касъл" в курорта “Елените”, който беше открит миналия декември с концерт на "Модърн токинг".

Това е втората щастлива вест, сполетяла Арабаджиеви миналата седмица. Само преди няколко дни Ралица - приятелката на Владимир, го дари със син - Виктор Владимир Арабаджиев.

.....................................................
ДОСИЕ

• Алекс, която от малка се занимава с конен спорт, е дъщеря на Маринела, втората съпруга на Ветко Арабаджиев. От първия си брак бизнесменът има две деца - Владимир, най-добрия автомобилен пилот на България, и Златомира, която работи в туристическата им империя. Маринела и Ветко имат и общ син - Вълчо, който учи в престижно швейцарско училище заедно със сина на бизнесдамата Петя Славова и внука на червения олигарх Георги Гергов.

• В момента Александра учи бизнес администрация и финанси в частен колеж в София, а Стайко помага в бизнеса на баща си. Роденият през 1989 г. младеж се води собственик на „Рент лукс мобил” и „СИС табако”, показа проверка на “ШОУ”. Участва и в Съюза на българските мелничари.

Източник: БЛИЦ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More