Това ли е образът на българската майка?

Експозицията „Ре-продукция” хвърли в смут посетителите. Скандалната "арт" - експозиция се гаври с чистите представи, на малкто останали нормални Българи - за майчинство, родителска грижа, семейство.

Д-р Стоян Атев погуби 3 бебета в нетрезво състояние

Според проверката на Районната здравна инспекция, огласена преди дни, д-р Атев е действал под въздействието на алкохол и е имал "неадекватно и непрофесионално" поведение.

Надзирател в затвор раздава алкохол и дрога

34-годишен служител от охраната на Софийския затвор е задържан вчера, съобщи МВР при специализираната полицейска операция.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип

Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“.

Травестит е новият "Мистър София"

23-годишният Мартин Иванов - мистър София, се чувства като жена, а се преоблича като травестит.

сряда, 5 октомври 2011 г.

Луд, варил главата на баща си, наряза магазинерка

Психично болен пловдивчанин накълца с нож собственичка на хранителен магазин, защото му отказала пари назаем. Касапницата е станала сутринта в бакалия под кооперация до хотел "Санкт Петербург".
Пострадалата Ина Милева се отървала с порезни рани, няма опасност за живота й.
Малко след 8 часа в магазина на ул. "Луда Яна" влязъл 60-годишният Чавдар Каменов. Вътре нямало други клиенти и намиращата се зад щанда Ина Милева попитала непознатия какво желае. Той й се примолил да му услужи с някой лев назаем. Жената категорично отказала с довода, че пари на непознати не дава.
"Тогава ще си ги взема по другия начин", изкрещял мъжът. И в следващия миг сграбчил Ина, пресягайки се над тезгяха. В ръката му се пробляснало острие на нож, с който обезумелият нападател започнал да дялка ръцете на жената. От болката и шока тя се свлякла на пода. Побеснелият Чавдар се надвесил над нея и продължил да дупчи краката й. В следващия миг влязла жена с дете и при вида на окървавената магазинерка и мъжа с ножа, панически се развикала.
Ина Милева успяла да натисне паник-бутона, а Чавдар със спокоен ход се отдалечил и пуснал ножа на улицата. Трима мъже го погнали, той замахнал към тях с втори канджар. Бързо бил обезоръжен и пристигнала полиция.
Оказало се, че преди 20 години в дома си Чавдар отрязал главата на баща си и я сварил в тенджера. Родителят му Младен бил главен счетоводител в "Пътно управление". Чавдар лежал в болницата за психично болни към затвора в Ловеч. Излязъл преди 2-3 години.
Не контактувал с никого, съседите се страхували заради извършеното от него. Бил разведен, има голяма дъщеря, болна майка и брат.

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More