Това ли е образът на българската майка?

Експозицията „Ре-продукция” хвърли в смут посетителите. Скандалната "арт" - експозиция се гаври с чистите представи, на малкто останали нормални Българи - за майчинство, родителска грижа, семейство.

Д-р Стоян Атев погуби 3 бебета в нетрезво състояние

Според проверката на Районната здравна инспекция, огласена преди дни, д-р Атев е действал под въздействието на алкохол и е имал "неадекватно и непрофесионално" поведение.

Надзирател в затвор раздава алкохол и дрога

34-годишен служител от охраната на Софийския затвор е задържан вчера, съобщи МВР при специализираната полицейска операция.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип

Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“.

Травестит е новият "Мистър София"

23-годишният Мартин Иванов - мистър София, се чувства като жена, а се преоблича като травестит.

понеделник, 19 септември 2011 г.

Майка на отвлечен от „Наглите” тийн спала с похитителите му

Получила се е голяма мешавица от похитители, жертви, любовници и похитени

Очаква се на следващото заседание по делото на „Наглите” Данчо Релето да разкрие кои негови съратници са били любовници на майката на една от жертвите им – 15-годишния Джорджо

Жертва на едно от разчулите се в медиите покушения на „Наглите” бе тийнейджърът Джорджо. 15-годишното тогава момче бе отвлечено през 2008 година. След пребиваване в плен в продължение на десет дни момчето беше върнато срещу откуп от 200 000 евро. В цялата история обаче е замесена скандална секс афера, заради която по сведение на „Уикенд” следващото дело ще бъде засекретено. Медията се позовава на предварителни данни, получени от адвокат, участващ в процеса. Ставало въпрос за това, че майката на Джорджо, Катрин Маркова, преди да изживее ужаса по отвличането на сина си, е била любовница цяла компания „нагли”, като се започне от Прокопи Културиста, мине се през Ивайло Евтимов, та се стигне до Църо. Приписва й се секс афера и със Сапата, който впоследствие е ликвидиран от своите. Причината – приятелите му са се съмнявали, че той е влюбен в Катрин и ще ги издаде.
От показанията на майката става ясно, че през лятото на 2007 година тя е била на курорт в Слънчев бряг с Йожи и детето си. Което значи, че Джорджо е бил на почивка с похитителя си една година преди отвличането му. Всъщност Катрин е твърдяла, че Йожи е бил любовник на приятелката й Ани. Но запознати твърдят, че по този начин тя е маскирала крайно неудобния факт. Само няколко месеца след почивката с бандита непълнолетният младеж е бил отвлечен – това става на 11 януари 2007 година. Катрин, която е вдовица на сикаджията Иво Марков – Сиджима, е била подсетена именно от приятелката си Ани, че е възможно именно Йожи да е отвлякъл детето й. Подозренията падат и върху Прокопи Културиста, но според Данчо Релето майката умишлено го сочи за похитител на сина й, защото я е отрязал. Но така или иначе, станало така, че само дни след като му се родило дете, той отвлякъл нейното. Катрин е пиела почти всеки ден кафе и с Църо. Така че на Катрин Маркова хем й се налага да разобличава, хем и да прикрива някои неща във връзка с отвличането на момчето.
Иначе се знае, че съпругът на Катрин е контролирал международен канал за крадени коли. След разстрела му са останали неразпределени куп пари от износ на крадени луксозни коли. Наглите първо са опитали със секс и добро да вземат парите от Катрин Маркова, а после, когато вдовицата отказала да плати стария дълг на съпруга си, са посегнали на детето й. Това пък е версията на полицията.

Източник: Разкрития
 

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More