Това ли е образът на българската майка?

Експозицията „Ре-продукция” хвърли в смут посетителите. Скандалната "арт" - експозиция се гаври с чистите представи, на малкто останали нормални Българи - за майчинство, родителска грижа, семейство.

Д-р Стоян Атев погуби 3 бебета в нетрезво състояние

Според проверката на Районната здравна инспекция, огласена преди дни, д-р Атев е действал под въздействието на алкохол и е имал "неадекватно и непрофесионално" поведение.

Надзирател в затвор раздава алкохол и дрога

34-годишен служител от охраната на Софийския затвор е задържан вчера, съобщи МВР при специализираната полицейска операция.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип

Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“.

Травестит е новият "Мистър София"

23-годишният Мартин Иванов - мистър София, се чувства като жена, а се преоблича като травестит.

понеделник, 5 септември 2011 г.

Момче остана без полов орган благодарение на лекарите

Четиригодишно момченце остана без полов орган след електрическо изгаряне по време на операция в болницата в Кърджали. Родителите на детето искат над 280 000 лева обезщетение от болницата и от д-р Ч. Т. М. 

Окръжният съд е прекратил производството, защото законът повелявал самият пострадал да заведе подобно дело. Родителите ще обжалват решението му пред Апелативния съд, поясниха близките им. „Малкият е на 4 години, как да заведе дело? Нима трябва да чака да навърши пълнолетие?", питат те. Момченцето не ходи на детска градина, защото носи катетър.

Предявените от З. А. Ч. и Р. Ю. Ч. срещу болница „Д-р Атанас Дафовски" и д-р Ч. Т. М. съединени искове за неимуществени вреди са в общ размер 280 000 лв. и имуществени такива – в размер на 2 210 лева.

Малолетният им син бил приет в областната болница с урологично заболяване. В резултат на неправилно лечение, проведено от втория ответник - Ч. Т. М., началник на отделението, в което детето било прието, му било причинено изгаряне на половия член от електрически ток.

Това наложило транспортиране на детето в секция по изгаряния и пластична хирургия. „Пирогов" в София. Въпреки проведеното лечение, се стигнало до отпадане на некротизираните тъкани на половия член на детето.

Тройна съдебно-медицинска експертиза дала следното заключение за причинените увреждания на детето: "Пълна липса на полов член в резултат на електрическо изгаряне при планова операция по повод налична фимоза; няма никаква възможност за излекуване, т.е. възстановяване на половия орган."

Източник : БЛИЦ

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More