сряда, 19 октомври 2011 г.

Кандидат-кметицата Калина Павлова лъсна в порно клип с варненски мафиот

Варненската кандидат-кметица от партията на „Зелените“ Калина Павлова и бизнесменът със скандална слава Галин Къдравия „грейнаха“ на видеоклип, озаглавен „Предизборна програма“. Сценарият на лентата показва как влюбената двойка коментира политическите страсти в страната ни, а минути по-късно се отдава на горещи френски ласки. Голямото любене е заснето във варненски хотел през август, но досега било пазено в строга тайна.
Преди две седмици нагли младежи откраднали телефона на Галин. После чевръсто се разровили в паметта му и там попаднали на ценна находка – порно-клипчета. Оралните умения на сексапилната кандидат-кметица Калина Павлова явно са се харесали на момчетата, които часове по-късно ги метнали в интернет. Така цяла България научила какви ги вършат ергенът Галин Къдравия и примерната съпруга Калина – Чичолина, както набързо я кръстиха жителите на морската столица.
Двамата се запознали във Фейсбук. Кандидат-кметицата пратила нежен есемес на Къдравия, в който написала, че той й се струва интересен мъж. От негова страна последвала покана за среща. А от там нататък нещата потръгнали бързо и лесно. Галин Колев – Къдравия твърди, че я харесал от раз като жена. Имала невероятно излъчване, заради което бил готов да изпълнява всичките й прищевки.
„Купувах й парфюми, дрехи, чанти, обувки. Дори визитки й направих. В началото не знаех, че е семейна. Разбрах случайно. По време на една от срещите ни от храстите изскочи фотограф. След него човек, който взе да го бие. Странна работа. После човекът удари Калина със списание по главата. И тогава разбрах, че това е законният й съпруг. Странно ми стана. Последваха сълзи, обяснения. Призна ми, че е семейна. Каза ми, че на този етап не мисли да се развежда. Изпратих я. Прибра се вкъщи. Но продължихме да се виждаме.
Веднъж Калина ме помоли да сплаша един човек заради нейните си неща. Странно е, нали? Все пак аз искам спокоен живот“,
разказа препатилият Галин Колев – Къдравия.
Въпреки преживяното, той не се чувства нито използван, нито жертва на кандидатката за кметица на Варна. Единственото нещо, за което съжалява е, че му свили телефона, а после злоупотребили със снимките и видеото. Надява се да не изтекат в нета всичките 300 клипа, запазени в паметта на мобилката, защото резилът щял да е пълен за цялата рода на Калина Павлова.
„Обичам я, ако мъжът й я изгони, ще я прибера при себе си. Ще живеем като семейство, ще се оженим. Невероятно топли чувства изпитвам към нея. Тя е красива и интелигентна жена, архитект по образование. За клиповете какво да кажа. От 18-годишен правя еротични записи. Кучета да видя как правят секс, пак ще ги нащракам“, разпалено обявява варненецът и добавя, че секс с Калина не са правили, а само еротика.
Омъжената дама смятала, че оралната любов и мастурбацията не са изневяра. Греховно било самото сношение между мъжа и жената. Затова и не правили секс в буквалния смисъл на думата.
КЪМ ВИДЕОТО:

Източник: Скандално

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More