сряда, 19 октомври 2011 г.

Отново девствена срещу 6000 лв.

 Отдадени на разврат от най-ранна възраст, много хора пощуряха
по новите операции за УЖ възвръщане на невинността...

Козметичните клиники свалят цените драстично в кризата и в интернет сайтовете за групово пазаруване вече предлагат оферти с отстъпка от 3000 лева. Толкова струва в момента стесняване вагина на промоция вместо 6000 лева, както досега, пише “Монитор”.
Другата оферта е за възстановяване на невинността за 6000 вместо за 10 000 лева, гласи една от обявите. Отстъпката важи само за пациентки, които предварително са си купили ваучери по мрежата. Ако се съди по рекламирането на услугата, обновяването на женския полов орган е напълно безболезнено, с лазер.

Ако обаче дамата желае освен да се намали вътрешният и външният диаметър на влагалището, да оформи и външния вид на половите си органи, трябва да се бръкне с още 3000 лева. За външното дизайнерство засега промоции няма.

Поредната извратеност е заляла най-вече по-възрастните дами, които явно губят разсъдъка си в тези времена на пошлост и разврат. Не е по-розово положението обаче и при мъжете, водени от порно-зависимостта си, развита в последните бездуховни години.

Уголемяването на мъжкия полов член чрез пенилен филтър също се предлага на промоция в сайтовете за електронно пазаруване. От намалението с ваучер мераклиите могат да си спестят до 800 лева. Цената на класическата процедура само за уголемяване излиза не повече от 2000 лева. Ако обаче човек иска и някои „дизайнерски подобрения” във формата, то се налага да доплати още около 400-500 лева. До един сайтовете уверяват, че въпросното изделие не предизвиква странични реакции и алергии. Ако се вярва на една от рекламите, 84-годишен мъж отново води активен полов живот, след като е прежалил въпросната сума.

Няма безопасни манипулации, дори и с лазер, категорична бе доц. Валентина Григорова – заместник-директор на столичната Акушеро-гинекологична болница „Света София”. Всяка интервенция крие риск от инфекции, още повече, когато е на влагалището. Практиката показва, че от него тръгват най-неприятните зарази, обясни лекарката. По думите й операцията, независимо дали е традиционна или се прави с лазер, дори да мине без заразяване, впоследствие стесняването може да изиграе лош номер на жената, като доведе до тежки наранявания след полов акт или при следващо раждане.
Не препоръчвам на никой, отговорен за здравето си човек, да прибягва до подобен акт, подчерта доц. Григорова.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More