сряда, 19 октомври 2011 г.

Синът на Първанов с кола за 70 бона

Малкият син на социалния президент Георги Първанов се обзаведе като мутра със суперлуксозна немска лимузина.
Въпреки че официално има повече от скромни доходи, в събота сутринта студентът по финансов мениджмънт Ивайло Първанов пристига на лекции с чисто нов “Фолксваген Пасат”, пише вестник “България днес”.

В зависимост от екстрите цента на златистата лимузина стига 70 000 лева. Сума, непосилна за стандарта на 23-годишният студент.

Официално единствените приходи, които Първанов – младши има, е заплата му като управител на фирма “Айви консулт”. В нея той държи една трета от дяловете, а съдружници са брат му Владимир и секретарката на бащата – президент Мариана Добрева. Всеки месец дружеството, което официално няма приходи, а е с дългове от 133 000 лв., плаща заплата на студента от 792 лева.

За да не привлича завистливите погледи на колегите си в събота, Ивайло избра да спре луксозната лимузина на няколкостотин метра от университета. След края на учебните занятия, президентският наследник излезе със свой приятел. Двамата се метнаха в баровската кола и Ивайло откара колегата си до Земния дворец. След това той отпраши към държавната вила в “Бояна”, където живее президентът на България.

За разлика от батко си Владимир Иво все още няма жилище. През 2009 г. големият син на Георги Първанов плати 246 000 лв. за огромен мезонет от 213 квадрата в скъпарския столичен квартал “Манастирски ливади”.

Източник: БЛИЦ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More