сряда, 19 октомври 2011 г.

Елитни ученички проституират в Перник

Ученичките намирали платежоспособни господа, правили с тях секс за пари, след което се връщали в училище все едно нищо не се е случило.

Гимназистки от елитни столични училища проституират в Перник. Това обяви в сутрешния блок на ТВ 7 председателят на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи проф. Станка Маркова. По думите й, ученичките отивали в Перник, намирали платежоспособни господа, правили секс срещу заплащане, а след това се връщали в училище все едно нищо не се е случило. „Причината за това поведение се крие в неправилното сексуално възпитание от страна на родителите”, заяви проф. Маркова. Според нея, родителите трябва да намират подходящ начин за разговори на сексуална тематика с децата си още на 3-4 годишна възраст.
 
„Тотална родителска грешка е да се избягват подобни разговори, а децата да научават за секса от порно филмите”, заяви Маркова. Освен с момичетата, за секса трябва да се говори и с момчетата, тъй като голяма част от подрастващите са комплексирани, защото не са надарени като актьорите от порно филмите.
Нараства и броят на младите мъже, които приемат секса като спорт, затова и използват стимуланти без да имат нужда от тях. Затова децата още от бебета трябва да бъдат обичани и да усещат майчината топлина. „Дори ако бебето се храни изкуствено, нека бъде гушкано, в полза на кърменето, за да не стане студен и егоистичен когато порасне”, съветва шефката на Българската асоциация по здравни грижи.

Броят на убийствата на деца в утробата се е увеличил за последната година.

Източник: Разкрития

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More