сряда, 19 октомври 2011 г.

С порнографски снимки се издържат българските студентки

Бърз и лесен начин за изкарване на пари са голите фотосесии, превръщащи се в истинска златна мина за ученички и студентки, които искат да са финансово независими.
Според фотографа Любомир Данков, цитиран от в. „Република”, този род почасова работа, която ангажира момичетата за по три-четири актови сесии в рамките на месеца, може да им осигури бюджет от около 1000 лева, пише Агенция Блиц. Колкото по-успешно моделът се справя с поставените задачи, толкова хонорарът се вдига, като правило в този бранш е момичетата сами да поставят цената си. Дали исканата сума ще бъде удовлетворена, е друг въпрос.
Все пак има и редица притеснения за захвърлилите дрехи и задръжки момичета, като най-голямото е родителите им да не разберат с какво се занимават и как изкарват пари без тяхното знание. Успокоение в някаква степен носи това, че сесиите са непрофесионални и не би трябвало да се излъчват или публикуват.
Данков допълва, че с напредването на броя на фотосесиите някои от моделите започват да си вярват, че са се превърнали в истински звезди и поставят огромни суми в графата хонорар. Някои скачат дори на над 1000 лева за ден снимки, но малко имат щастието да получат тези пари.
За секс подвизите на нашите студентки в Студентски град, могат да се изпишат романи...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More