сряда, 19 октомври 2011 г.

Кой забремени Николета Лозанова?

Любопитен факт е, че точно преди два месеца, когато се предполага, че е заченала, Николета и Валери бяха разделени

Най-големият кошмар на Николета Лозанова се сбъдна – ще бъде бременна булка. Плеймейтката чака бебе и е вече във втория месец, натиска Валери за сватба, научихме от „Всеки ден”. Футболистът на „Спортинг” вече е направил предложение на Николета, датата за сватбата също е определена – около рождения ден на Божинов. През февруари щяло да се роди и бебето
Лозанова вече се е похвалила пред всичките си приятелки за щастливото събитие, а най-радостен бил таткото Валери. И докато фенове на Николета и Валери поздравяват бъдещите родители, други побързаха да изразят съмнения, че Божинов е бащата.
Появиха се зложелатели по форумите, според които може много да се поспори дали Валери е таткото. „Всички знаем славата на Николета, дето я мина целият национален отбор. Бебето може да е на всеки, който рита топка”, злобно подмятат форумци.
Любопитен факт е, че точно преди два месеца, когато се предполага, че е заченала, Николета и Валери бяха разделени. Божинов замина за Лисабон да уточнява подробностите по прехвърлянето си в „Спортинг”, а Лозанова си остана сама в Италия. Двамата бяха разделени поне около месец, докато Валери не си я прибра в Португалия. Но разбира се, ритнитопковецът е достатъчно голям, за да може сам да сметне кога е забременил приятелката си.
Николета, която се заричаше да не забременява без брак, изглежда не удържа на обещанието си. Тя неведнъж парадираше пред медиите, че никога няма да направи грешката на предшественичката си Алисия – да забременее без сватба. Пред Карбовски Лозанова отново отбеляза, че не би си позволила да роди, без да има брак, и едва ли не – Алисия сама си била виновна, че е самотна майка. Дано и Николета не последва участта на фолк-певицата.

Източник: Разкрития

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More