сряда, 19 октомври 2011 г.

Застрашавайки живота на майката, Карбовски уби нероденото си дете

Младата дипломантка, избрала за своя дипломна работа научното изследване за дейността на журналиста, направила нелегален аборт по негово настояване

Момиче от провинцията, завършващо специалността журналистика в СУ, решило да направи своята дипломна работа във връзка с дейността на водещия на „Отечествен фронт” и Директно” Мартин Карбовски, когото считало за свой идол. Изнамерило координатите му и го помолило за среща и съдействие. Карбовски бил поласкан от това, че обект на боготворене от страна на младо момиче, а пък предаванията му ще станат повод за научно изследване. Разбира се, при това положение се съгласил да помогне, с каквото може. Изготвянето на дипломната работата изисквало и по-чести срещи между Мартин и девойката. Постепенно отношенията им прераснали в интимни. И двамата били доволни – Мартин, че спи с младо гадже, което го обожава, а девойката, че е намерила място в сърцето на своя кумир, пише „Уикенд”.
Аферата продължила няколко месеца и завършила почти банално – студентката сащисала Карбовски с новината, че е бременна. Хората, които познават по-отблизо очилатия водещ, не се учудват от мисълта, че той е бил ужасен от възможността да се грижи за още един наследник. Те са наясно също, че Мартин е обрекъл на самота родния си баща в селото им Гинци. Подобна е участта на половинката му Марта, която сама се грижи за сина на Карбовски - Марк. Драмата със студентката и последвалият аборт, убил плода на любовта им, се разиграла през пролетта, но едва сега статията в седмичника, цитиран по-горе, я изкарва на повърхността. Дилемата пред двамата несъстояли се родители била дали тя да бъде оставена да роди и да стане самотна майка, или двамата да убият нероденото си дете. Накрая, не без натиск от страна на влиятелния журналист, двамата предприели рискования в четвъртия месец от бременността аборт. Деянието в този период е инкриминирано от закона, затова абортът се извършил в провинциална клиника. Мартин лично завел момичето там и броил парите. Освен че връзката е завършила толкова драматично, едва ли и дипломната работа, посветена на журналиста идол е видяла бял свят.

Източник: Разкрития

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More