сряда, 19 октомври 2011 г.

Политици от всички цветове посещавали "Вилата на мъжките удоволствия" в Бояна

“Вила на мъжките удоволствия” е била една от дискретните, но известни, за когото трябва, “атракции” на тузарския столичен квартал Бояна, научи “ШОУ”. Тя е функционирала от края на 1994-а досега с малки “паузи”, наложени от външни фактори – полицейски проверки и теч на компрометираща информация.

“Вилата се държеше от две момчета от “нашите” - Ники и Стефан. В договора за наем със собствениците обаче бе записано, че там ще живее холандско семейство дипломати – нали в тази страна по принцип “всичко е разрешено”, издава наш осведомител от гейсредите.
Той е сигурен, че над “веселата къща” бил опнал “чадър” бивш вътрешен министър, чийто “ляв уклон” отдавна не е тайна за никого. Когато коли със сини лампи наближавали района, им пускали инструкция да заобикалят сградата.

“Вилата не се охраняваше, но се ползваше със статут на “защитен обект”. Там разпускаха висши политици от всички партии, популярни актьори и шоузвезди. А и доста мутри. Идваха и чужди политици. Не бяха забелязани до последно само Евгени Минчев и Дим Дуков.
Имаше гараж за четири коли, отделно – паркинг, където

често спираха автомобили на НСО.

В предната част на двора имаше тревна площ, тип “английска морава”, която бе старателно окосявана и поливана от момчета с ангелски лица и мускулести тела, облечени само в гащеризони. Естествено, при вида на красавците с дълги маркучи всеки посетител набиваше спирачки и кръвното му скачаше на 220”, припомня си информаторът ни.

Един от редовните клиенти на “райското кътче” в полите на Витоша бил Човека глас Красимир Аврамов. Той пристигал обикновено в компанията на един от най-близките си интимни приятели – илюзиониста от руско-еврейски произход Александър Голдфаер. Младият мъж обаче, който не се свъртал дълго в една държава, наскоро издъхнал от СПИН, разкриват с потрес запознати с тематиката.

“Всички, които работеха във вилата, бяха със здравни книжки, все едно, че това е месарски магазин. Правеше им се досие със снимка. Онези, които бяха под 18 години, не ги назначаваха, а ги пускаха да ходят по апартаментите. Имаше и служебна кола, която ги разкарваше по адресите”, уточнява човекът, посветен в пикантната история.
По думите му “къщата на мъжките наслади”

се използвала основно за оргии и за тайни политически срещи.

Но това бил само предният план. Защото много от влиятелните и известни “нежни” мъже успявали да надмогнат “първичния инстинкт” и да използват сепаретата за договорки със свои колеги-натурали за създаване на т.нар. гей фрейндли – тоест, на лоби на гейприятелите, което да брани техните интереси и достойнство във всички сфери на живота.

Един роден политик толкова се трогнал от страданията на “сексуалното малцинство” в България, че обещал да даде всичко от себе си в защита на неговата кауза. Казал, че било време да се създаде и организация на гейродителите у нас, защото “много късно, но по-добре от никога” разбрал какво изживяват заради децата си тези хора.

“Ще пропагандирам сред моите колеги филма “Филаделфия”, в който майката на болния от СПИН адвокат Ендрю Бекет казва:

“Аз не съм родила децата си, за да си изтриват в тях обувките”.

Плаках, докато го гледах. И жена ми също. И двамата се влюбихме в саундтрака “Улиците на Филаделфия”, а и по принцип много харесваме Брус Спрингстийн”, обобщил политическият лидер и изтрил една скъперническа мъжка сълза.

Обстановката в боянската “гейрезиденция” твърдо предразполагала и към телесни удоволствия, и към задушевни беседи на четири и повече очи.

“Целият първи етаж представляваше хол с камина, мрамори, позлатени огледала, дебели килими... От апаратите за освежаване на въздуха се носеха аромати на скъпарски парфюми.

Влизаше се с магнитна карта –

като по хотелите, и това още преди 15 години, когато тази джаджа бе чудо-невиждано за България.
Сепаретата бяха просторни и луксозни. Имаше широки дивани на водещи дизайнерски фирми, на които посетителите се натискаха по време на “флирта”, описва интериора на хомоцитаделата нашият познайник.

Предвиждало се в нея “да се отвори” крило и за “нежни”, но платежоспособни дами. Най-малкото защото събратята им от силния пол си плащали като попове за обслужването и контактите, а някои “випове” през годините пръснали дори цели състояния.

“Планираше се дамският етаж да бъде “чадъросван” в сянка от съпругата на ексшеф на Народното събрание.

За комфорта на клиентките трябваше да бди една Веска от Троян, която бе любимка на Кайо и въртеше някои от заведенията му. Когато Кайо умря от СПИН, Веска остана без работа. Тя май не беше гей, обаче се подстригваше късо, за да привлича мъжките погледи и интереса на женствените “розови” момичета. В последния момент начинанието се разсъхна и Веска не можа да стане “маман”, разказва нашият водач в гейпотайностите на София.

“Фейсконтролът във вилата бе много прецизен. Всички си оставяха на изискан гардероб горните дрехи. Както и джиесемите – помните, че тогава това бяха едни 3-килограмови нокии. Внасянето на фотоапарати също бе строго забранено. Ако се намереше някоя лента, тя веднага бе осветявана.
Въпреки всичко се говори, че

съдържателите пазят 7-килограмови албуми със снимки”,

твърди “информбюрото” на “ШОУ”.

И изрежда някои от знаковите посетители на “бърлогата” за хайперсони с обратни наклонности.
Редовно прескачал например покойният актьор Андрей Баташов със своя любовник – чаровния манекен Александър, започнал кариерата си като общ работник по строежите. Преди това бившият жълт депутат и рицар-тамплиер имал закачка с по-младия си колега Владо Карамазов, но близостта им била краткотрайна. После даже не си говорели.

“В един период Сашо и Андрей бяха неразделни. Баташов избягваше да се показват на публични места, но когато разбра, че е болен от СПИН, започна да го води навсякъде.

Само не мислете, че Сашо не е бил във Военна болница и “Токуда”, когато Андрей береше душа.
Близките му просто не искат да говорят за това. Връзката им беше много силна. Да го кажем така - бяха влюбени един в друг. Истината е, че майката на Баташов го ожени за Боряна, след като го хвана на калъп с Александър”, доверява познавачът на хомодружинката. Той оборва и клишето, че напусналият този свят само на 45 секссимвол бил надменен и безчувствен.

“Нищо подобно. Когато почина майката на Мариус Куркински и той направо се срина, цял ден седеше и пиеше в барчето на театър “Зад канала”, Андрей ходеше да го утешава. Плащаше му сметките и го прибираше вкъщи. Беше много отзивчив към изпадналите в беда. Помагаше им както с думи, така и с дела. Но когато се поболя, страдаше много, че Сашо вече няма да спи с него и ще си намери друго гадже”, коментира нашият “агент”.

Други елитни мющерии на луксозния “дом” били проф. Богдан Богданов, бивш бос на НБУ /или Нов български педераситет/, както го наричат на майтап “меките китки”, топактьорът Атанас Атанасов, делящ “сърцето” си между “палавото къще” в Бояна и тенискортовете на Семинарията, кино- и литературният критик / и ДС-агент/ Атанас Свиленов с прякор “Шоколадовата Зизи”, лепнат му заради влечението към циганетата и младите негри...

Абсолютна бомба е и твърдението на нашия човек, че застреляният Андрей Луканов приживе бил “скрита лимонка” и също прескачал до “мястото за наслади”. Освен това се случвало

левият премиер да кани млади момчета и в специална квартира,

кълне се информаторът на “ШОУ”. По неговите признания и синият депутат Илко Ескенази, загинал мистериозно с джет на морето, наминавал от време на време, за да проведе някой и друг доверителен разговор, а и за да изплакне очи с новите попълнения на “заведението”.

Често можели да бъдат засечени в неудобни пози и представители на висшия клир, разкрива още осведомителят ни. По квалитетната мъжка любов, осигурявана им от младите аполоновци, си падали най-вече покойният игумен на Бачковския манастир дядо Наум, колегата му епископ Йоан Драговитийски, също покойник, тогава игумен на Рилската света обител, и скандалният дядо Геласий, бивш Нюйоркски митрополит, сгащен в сюблимен момент с огромен негър. Владиката обаче вече не е между живите, иначе би могъл много да разкаже с пиперливия си език, превърнал се в негова запазена марка, за червените прашки” под расата на болшинството “синодални старци”, убедени са Божи служители.

Гейската “вила виликула” на няколко пъти спускала кепенци, но за кратко. Веднъж се наложило да се даде команда “стоп машина”, понеже се разчуло, че един от постоянните клиенти – стар софийски хомо на име Радко, който живеел в кооперацията на Стефан Софиянски на столичната ул.”Оборище”, е пипнал СПИН.

Малко след това HIV-вирусът повалил Андрей Баташов, и един друг посетител на местенцето за нетрадиционни наслаждения – Цецо, който в момента работел като охрана в столичен магазин. Клюката нашепва, че мъжът се е стопил до неузнаваемост от имунодефицитния синдром, но продължавал да твърди, че се е заразил не у нас, а в чужбина.

“Окончателно вилата бе закрита, след като се оказа, че един народен представител се е изнизал без лентата на фотоапарата му да бъде осветена. Още на другия ден целият персонал бе “евакуиран” и митичното холандско семейство се нанесе в сградата”, завършва сагата си осведомителят на народното издание.
Емил ГРУЕВ
 
Източник: Блиц

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More