сряда, 19 октомври 2011 г.

Секс-оргия на пъпа на столицата

Десетки софиянци бяха скандализирани в понеделник вечерта. Случайни минувачи станаха свидетели на горещата сцена, която се разигра на площад “Македония”. Към 21 часа двойка на средна възраст се отдаде на страстта зад трамвайната спирка срещу сградата на Национална агенция “Пътна инфраструктура”, разказва в. “Всеки ден”. 

Безразлични към всеобщото възмущение, влюбените се притискаха зад металната конструкция на спирката. За щастие на сеирджиите двамата се любеха без притеснение, че ще ги видят.

Първо любовчиите се задоволиха с целувки, но без да свалят дрехи. Няколко минути след като преплетоха тела, мъжът разкопча панталона си. Дамата клекна и започна да му прилага оралните си умения. След 2-3 минути се изправи, подпря се и запретна пола. Кавалерът й проникна в нея и започна сладострастно пъшкане.

По това време на спирката имаше 6-7 души, които останаха потресени от акта. Никой обаче не им направи забележка. Как не ги е срам да се чукат на обществено място?! Може ли в центъра на София да ги правят тия работи? И то на осветен участък”, дивеше се възрастна дама, която минаваше по близкия тротоар.

Скандализираната софиянка не сдържа гнева си и се провикна в опит да стресне нарушителите на обществения ред и морал. Секс маниаците обаче не обърнаха никакво внимание на крясъците й. Продължиха да го правят и да се целуват страстно.
 
Източник: БЛИЦ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More