вторник, 18 октомври 2011 г.

Златния склонявал ученички да проституират, за да станат модели

63-годишният Стоян Стоянов, известен още като Златния, е арестуван заради това, че е склонявал малолетни и непълнолетни момичета да проституират, съобщава Агенция Блиц, позовавайки се на информация на Нова тв.
Стоянов, който няма нищо общо с модните среди, се представял пред момичетата като човек, който е пряко ангажиран с провеждането на конкурси за красота. Хвалел се дори, че е част от журито, с което още повече разпалвал амбициите на девойките да участва в схемата му и да си пробият път към света на модните дефилета.
В началото всичко започвало с невинни уговорки, на които децата се връзвали веднага. След това Златния започвал да обещава на момичета суми за дрехи, за прически, засипвал ги с комплименти, че в тях се криел истински моден талант. Така опиянението ставало пълно.
Парите наистина потичали към момичетата, но това ставало далеч преди да се качат на подиума.
Според разказа на 17-годишна ученичка, която била оплетена в мрежите на Стоянов, той давал между 50 и 500 лева за секс с него. Срещу колко е търгувал подлъганите момичета на другите клиенти, тепърва следствието ще трябва да изяснява. Знае се обаче, че в гнусната схема на мнимия моден спец е било оплетено дори 13-годишно момиче.

Източник: РАЗКРИТИЯ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More