четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Бивш кмет изтръгна детски катерушки, за да си ги прибере, след загуба на изборите

Скандалният вече бивш кмет на димитровградското село Крум, Георги Ангелов, изтръгна детските катерушки, за да си ги прибере, защото загубил кметското място. Георги Ангелов загуби кметското място след 8 години управление на селото. През тези 8 години той беше в дъното на един и два скандала: за корупция, за обиждане и побой над непокорни жители на селото.

Преди четири години екип на една от гледаните телевизии, след като се опитва една седмица да разговаря в Георги Ангелов за неговите далавери, а той се криеше, нахлу в спалнята му и го снима по бели гащи. Това беше отвратителна сцена – брадясалият кмет на Крум лъже, че е болен и се крие по бельо в спалнята си.

По-късно Георги Ангелов се забърка и в скандал при предишните избори за кмет, дори се стигна до съд, но той запази кметския си стол.

Този път обаче Ангелов загуби тотално и най-вероятно в изблик на гняв реши да измъкне и прибере детските катерушки в селото, които той поставил преди известно време. Аргументът му бе, че той ги е поставил, те са лично негови и ще си ги вземе.

Жители на селото обаче се намесиха, извикаха полиция, и катерушките останаха изтръгнати на земята.

Тодорка Николова, БЛИЦ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Можете да коментирате и анонимно, изберете опция от падащото меню!

Сподели връзка

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More